Selecteer een pagina

Circle of Goddess Membership

Stijg op uit het as en claim jouw godinnenkracht

Ben jij klaar om de godin die in jou schuilt vrij te laten? 

Na honderden 1-op-readings zijn mij twee dingen duidelijk geworden: Een losse 1-op-1 reading is niet voldoende om patronen te doorbreken en mijn zielsmissie is om vrouwen te leren in hun godinnenenergie te stappen.

Met het Circle of Goddess Membership help ik vrouwen die klaar zijn om de teugels van hun leven stevig in eigen handen te nemen. Elke maand deel ik masterclasses over topics zoals: Godinnen wijsheden, kosmisch bewustzijn, mystieke kennis,  eigenwaarde, divine feminine energy,  karma, high value mindset, tweelingzielen en ander connecties, jouw zielsmissie etc. 

Ik ben er van overtuigd dat deze kennis jou zal helpen om jouw godinnenpad te bewandelen en je mooiste leven te leiden. 

Dit is geen plek waar ik je ga helpen om bij je tweelingziel te komen of waar we bij de pakken neerzitten omdat het leven zo moeilijk is. Dit is een veilige plek voor vrouwen die zelf stevig de teugels in handen willen nemen om destructieve patronen te doorbreken.

Ben jij er klaar voor? 

Altijd en overal access tot nieuwe, exclusieve content

Via de online omgeving en mobiele app heb je altijd access tot de Helderheid met Claire Academy, waar en wanneer het jou uitkomt. In de Academy vind je de nieuwste Masterclasses, online courses, die community omgeving waarin je berichten kunt posten, uitnodigingen voor live sessies en nog veel meer.

The Circle of Goddess is dé plek voor vrouwen die:

Zorgvuldig met hun tijd omgaan

Het leven zit vol afleidingen en iets onderzoeken kost veel tijd, heel veel tijd. In de masterclasses geef ik jou de juiste handvatten om impact te maken, zodat je die niet zelf hoeft te zoeken.

Weten dat er meer is

Het leven en relaties zijn vele malen complexer dan gedacht wordt. We duiken in de Masterclasses vele rabbitholes en komen er wijzer weer uit. Follow the white rabbit, Neo 🐇.

Groot willen doen en denken

Oude patronen houden je klein en beïnvloeden je leven op een negatieve manier. Nieuwe informatie opent nieuwe deuren en leert onze oude deuren sluiten. Je bent klaar om groot te doen en denken.

Zelfontwikkeling voorop hebben staan

Aan jezelf werken is hard werken. Ik kan duizen-en-één colleges onderwijzen, maar als je zelf niet de teugels in handen neemt, zal er niks veranderen. Dit snap jij als geen ander

Wat je krijgt

Masterclasses

Elke maand post ik in de Academy nieuwe Masterclasses over uiteenlopende topics, die jou helpen op jouw godinnenpad.

Energie updates

Updates over wat er in de collectieve velden aan de hand is, welke patronen er binnen komen en hoe je hiermee om kunt gaan om er zo je voordeel mee te doen.

Community

Je komt in de besloten en veilige online community met gelijkgestemde vrouwen die op dezelfde reis zijn als jou, waar je met elkaar in gesprek kunt als je wilt.

Kies het membership dat bij jou past

Na betaling heb je direct toegang tot de membership omgeving waar je de masterclasses vindt. Het bedrag wordt elke termijn (afhankelijk van welk membership je kiest) automatisch afgeschreven van je bankrekening. Je kan te allen tijde je membership eenvoudig stopzetten in de membership omgeving.

Reviews

Zo’n twee jaar geleden kwam Claire op mijn pad. Na haar Youtube videos te volgen – waarbij ik enorm veel synchronisatie voelde met mijn eigen tweelingzielen reis – besloot ik een 1-op-1 sessie te doen bij Claire. Sindsdien is ze onderdeel geweest van de heftige ontwikkelingen in mijn reis.

De spiegels die ze mij heeft voorgehouden zijn zó betekenisvol geweest, waardoor ik uiteindelijk de kracht voelde om volledig voor mezelf te kiezen en de deur dicht kon doen na een situatie waar ik 5 jaar in een loop vast heb gezeten. Claire was er op de momenten waarbij ik vanuit mijn innerlijk kindpijn niet kon opkomen voor mezelf. De stem die ik nodig had op echt, hele donkere en verdrietige momenten.

Een tweelingzielen reis is een reis in zelfliefde. Waar ik eerst in een gewonde feminine energie stond, sta ik nu als high value vrouw in het leven en zal ik nooit meer minder dan 100% accepteren. Dankzij Claire zijn die kwartjes gevallen. Ik kan oprecht zeggen dat ik met haar samen die bouwstenen heb gelegd. Claire je bent een prachtige vrouw, met een groot hart en ik ben ontzettend dankbaar voor je scherpzinnigheid, je wijze adviezen, dat je een spaceholder bent voor mijn kwetsbaarheid.

Kirby

Vanuit een nogal geobsedeerde , gefrustreerde en wanhopige energie over het tweelingzielenproces kwam ik per ‘ toeval’ terecht op het YouTube kanaal van Claire. Na een tijdje de readingen daar gevolgd te hebben kwam ik er al snel achter dat het tweelingzielenproces niks te maken heeft met een ‘ romantische connectie’.

Mijn interesse en drang om te weten wat het wel is en inhoudt werd nog meer versterkt, maar ik had hier hulp bij nodig en boekte daarom een 1-op-1 reading. Wauw, bijzonder en verhelderend wat er naar voren kwam! Er resoneerde zóveel, en zóveel inzichten die ik kreeg.

Ook de maanden erna viel alles op zijn plek wat Claire mij verteld had. Nu twee weken terug, na een jaar, heb ik weer een reading geboekt omdat ik voelde dat ik een beetje vastliep (al heb ik het aflopen jaar wel een ontzettende groei mogen ervaren!). Wederom ben ik met de begeleiding van Claire weer zó geholpen met de heldere inzichten, tools, kennis en wijsheid die ze heeft! Dank je wel lieve Claire voor het begeleiden van dit nogal intense proces.

Solikah