Selecteer een pagina

Tweelingzielen en Schaduwverbindingen

Herken je eigen archetypische sleutel klikmechanisme, doorbreek destructieve patronen en transformeer je relaties

  • Herken een zielsverwant, tweelingziel of schaduwconnectie
  • Bevrijd jezelf uit de eeuwige lus van energiezuigende verbindingen en transformeer destructieve liefdesrelaties
  • Leer werken met de zes universele wetten van archetypische aantrekkingskracht en transformeer je liefdesleven voorgoed
  • Leer jezelf kennen, kom in union met jezelf en trek wederkerige relaties aan
  • Maak de sprong naar jouw persoonlijke bewustzijnsgroei

Start

September 2023

Tweelingzielen en Schaduwverbindingen traject

Dit is hét traject voor vrouwen die hun liefdesverbindingen en relaties met anderen onder de loep willen nemen en fundamenteel willen veranderen.

In ongeveer drie maanden leer je hoe jij mooiste liefdesleven kunt leiden. Je leert hoe je holografisch je onbewuste relatiemagneten doorziet en uit het eeuwige schaduwdansen met een tweelingziel en of schaduwconnectie ontsnapt. Je kijk op relaties, de liefde,  en tweelingzielen zal voorgoed veranderen.

Je krijgt de teugels stevig in eigen handen om op zielsniveau te weten met wat voor connectie je te maken hebt. Je leert hoe de zes wetten van karma jouw realiteit bewust en onbewust bëinvloeden. Als resultaat van integratie laat je destructieve relaties los, trek je gezonde relaties aan en manifesteer je positiviteit in je leven.

In dienst van het vrouwencollectief

Als mentor gids ik je naar je godinnenergie, zodat onvoorwaardelijke liefde, geld, overvloed en vurige passie vrijelijk in je leven zullen stromen.

Waar andere gidsen focussen op jou samen krijgen met je tweelingziel, focus ik mij op jouw multidimensionale zielsmissie en de relatie met jezelf, zodat jij authentieke zielsrelaties met anderen en jezelf kunt aangaan. 

Ik sta bekend om mijn indringende lach en rustgevende, helende stem. Op een down-to-earth manier leg ik complexe, spirituele materie in Jip en Janneke taal uit. Mijn lessen en coaching zijn doelbewust, pragmatisch, confronterend en direct, maar altijd met een open, gouden hart en genoeg humor.

Claire

Goddess guide, twinflame expert

“Niets is wat het lijkt als je maar goed kijkt”

Het is tijd om jezelf vanuit liefde en licht te bevrijden 

Steeds meer vrouwen komen op mijn pad omdat hun liefdesleven op z’n kop staat. Waarom is iemand in mijn leven? Waarom heb ik deze persoon aangetrokken? Waarom ervaar ik dezelfde relatieproblemen met meerdere partners? Deze vragen hoor ik keer op keer in de 1-op-1 sessies die ik met mijn cliëntes doe.

Bijna alle vrouwen die ik coach, denken dat ze hun tweelingziel hebben ontmoet en dat ze koste wat kost bij elkaar moeten komen. De ervaring leert dat dit bij 90% niet het geval is. De meeste vrouwen die ik spreek zitten vaak  in een schaduwverbinding of karmische relatie. Sommige zijn zelfs in de ban van een narcist of psychopaat.

Bedwelmd door de mystiek en romantiek rondom het tweelingzielenfenomeen proberen deze vrouwen de relatie te laten werken. Dit is niet alleen onrealistisch, maar soms ook enorm gevaarlijk en destructief.

Het is belangrijk dat je gaat herkennen waarom dit op je pad is gekomen en dat je eerst in union komt met jezelf. Dit betekent niet dat ik geloof dat je niet met een tweelingziel samen moet komen. Mocht nadat je in union bent met jezelf blijken dat jij en de ander samen in een liefdevolle en gezonde zielsrelatie kunnen zijn, dan is dat natuurlijk geweldig.

Als je vastzit dan zit je energetisch in de tang en is er iets wat je op archetypisch niveau dient op te lossen. De relatie met jezelf en het zelfinzicht is ontzettend belangrijk. Ik merk dat veel vrouwen zich verschuilen achter esoterische en spirituele concepten die hen ervan weerhouden om de waarheid aan te kijken. Ik merk dat deze vrouwen vaak meerdere van dit soort relaties hebben gehad met altijd dezelfde energetische uitwerking.

Zolang je jouw archetypische blauwdruk niet onder de loep neemt, zul je nooit ontsnappen uit de lus waarin je vastzit en keer op keer tegen dezelfde problemen en blokkades aanlopen.

Het is een emotioneel zwaar en lastig proces. Wat ik je kan meegeven is dat dit voor veel vrouwen vaak de katalysator is om de reis naar hun godinnenkracht te maken. Een connectie met een tweelingziel, karmic, soulmate en zelfs een narcistische connectie zijn namelijk allemaal waardevolle zielscontracten die je iets te leren hebben. Het antwoord ligt altijd in jezelf en nooit bij de ander, onthoud dat goed.

Multi-dimensionale en kosmische kennis van zielscontracten, universele wetten en hermetische leringen helpen je om het holografische geheel te zien. Vanuit dit grotere plaatje ben je zelf in staat om je relaties in kaart te brengen en te weten of het een liefdesverband of andere verbinding is.

Als vrouwen heel worden, ontstijgen ze vanuit innerlijke eenheid de relatie die hen altijd klein heeft gehouden. Vrouwen die hun eigen pijndelen doorleven en de patronen in hun archetypes herkennen, kun je niet in de maling nemen. Deze vrouwen staan stevig in hun schoenen en zijn geen speelbal van een ander. Ze staan in hun hoogste high value godinnenkracht.

Ik heb veel vrouwen mogen losmaken en begeleiden die na het losbreken van deze moeilijke connecties in union kwamen met zichzelf, voor zichzelf kozen, en nu een leven leiden zoals zij dat zelf willen. Deze vrouwen zien destructieve relaties verdwijnen uit hun leven, bouwen nieuwe gezonde relaties op, en maken vaak ook nog een carrière switch, beginnen voor zichzelf, en verhuizen soms zelfs naar het buitenland.

Mocht je met een narcist te maken hebben, dan verdwijnt deze vanzelf uit beeld omdat jullie magneten niet meer op elkaar aansluiten. Wanneer de zielsles is geleerd, trek je daarna connecties aan vanuit het hart en niet vanuit vastgeroeste patronen en behoeften.

 

Wat dit traject je oplevert

Je komt los van destructieve patronen

We breken oude archetypische patronen af die je klein houden en vervangen ze door een betere blueprint voor jouw mooiste liefdesleven.

Je snapt jouw liefdesverbindingen

Je gaat begrijpen waarom je bepaalde type mensen aantrekt en hoe je gezonde relaties aan kunt gaan die je energie opleveren ipv kosten.

Je doorziet het holografische spel

Je gaat begrijpen waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren en steviger en rustiger in je kracht staan zodat je geen speelbal bent van een ander.

Je komt in union met jezelf

De relatie met jezelf zal verbeteren, en je zult merken dat de relaties met anderen meer gaat stromen door inzicht en eenheid in jezelf.

Dit gaan we doen:

Module 1: Verschillende soorten connecties

We trappen het traject af met het fundament en kijken naar de verschillende soorten connecties zoals een tweelingziel, karmic en soulmate. Ook zoomen we in op de verschillende dimensievelden en hoe je template gevormd wordt.

Module 2: Archetypes en patronen

Archetypen vormen het fundament van wie je bent en welke (onbewuste) keuzes je maakt. Deze archetypes bepalen voor een groot deel jouw patronen, relatiemagneten en gedragingen in het leven. Wat voor jou als toeval voelt, is niks anders dan jouw archetypische blauwdruk die achter de schermen je leven bepaalt.

Module 3: Dimensies en sleutel klikmechanisme

Je archetypes brengen een multidimensionale ervaring in je leven en bepalen op welke golflengte je interacteert met de wereld. Waar de een continu negativiteit oppikt op een bepaalde plek, gaat het bij de ander compleet langs haar heen. Dit heeft alles te maken met hoe je energetisch bent ingesteld en vindt zijn oorsprong in je zielscontracten.

Module 4: Het kompas van je identiteit

Het leven kun je op horizontale of verticale manier beleven. Horizontaal is het 3-D veld waarin de wereld vast zit. De verticale en horizontale as van je archetypes gaan hand in hand met je identiteit. Met het kompas van je identiteit kun je de richting bepalen van jouw ontwikkeling en kom je los van de identificatie van jouw ego.

Module 5: Schaduwdelen en je soultribe

Tijdens het doorlopen van dit proces komen je schaduwdelen aan het licht en begint de dynamiek zich te herstellen; het template van jouw bezieling verschuift. In deze module kijken we naar hoe schaduwarchetypes geboren worden en hoe je jouw soultribe kunt vinden op basis van archetypes.

Module 6: Schaduwmagneten in jezelf identificeren

We zien pas een schaduwconnectie als we onze eigen schaduw zien. Met ander woorden: we moeten naar onze eigen hel. Hier leer je de schaduwzijde van jouw archetypes kennen, waarom je bepaalde mensen aantrekt en of je schaduwconnecties hebt die je onbewust in stand houdt.

Module 7: Het gewonde innerlijke kind

We hebben allemaal een innerlijk gewond kind in ons, dat mede de realiteit bepaalt waar we nu in leven. We kijken naar slachtofferschap, de gevolgen daarvan en hoe compassie en schaduwwerk de sleutel zijn tot het helen van je innerlijk kindpijn.

Module 8: Het torenmoment

Een belangrijk moment in je proces is ‘the dark knight of the soul’, ofwel het torenmoment waarin je bubbel uit elkaar spat. Je magneten zijn dusdanig geherkalibreerd dat je oude connecties stuk voor stuk uit elkaar vallen. Dit is hét moment om een nieuwe koers in te slaan. 

Module 9: Een nieuwe realiteit

Na het torenmoment start het proces van empowerment. Je bent beland bij de mystieke archetypes en leert je ware ik kennen. Er gaan nieuwe deuren open en er vormt zich een nieuwe realiteit. Je overstijgt dualiteit, komt los van schaduw relatiedynamieken, stelt grenzen en stopt met energievretende relaties.

“Een groot deel van ons leven wordt geregeerd door patronen waar we ons niet bewust van zijn”

Dit krijg je

Masterclasses

Elke week krijg je een in-depth masterclass (vooraf opgenomen) waarin ik je alles uitleg over het thema en je concrete handvatten geef waarmee je direct aan de slag kan.

Wekelijks live Q&A

Elke week doen we een live Q&A sessie, waarbij ik jullie vragen op de masterclass van die week live met jullie behandel via Zoom. De Q&A wordt opgenomen en kan je terugkijken.

Meditaties

Je krijgt geleide meditaties die je helpen om de de materie te integreren, echt los te komen van destructieve patronen en deze energie omzetten in groei.

Bonus: ‘De Kracht van een Keuze’ t.w.v. 497,- cadeau

In deze webinar serie, bestaand uit zes colleges (90+ minuten per college), maak je kennis met de kracht van je innerlijke licht, de werking van de mystieke wetten van het universum en mijn kosmische kijk op liefde.

Reviews

Zo’n twee jaar geleden kwam Claire op mijn pad. Na haar Youtube videos te volgen – waarbij ik enorm veel synchronisatie voelde met mijn eigen tweelingzielen reis – besloot ik een 1-op-1 sessie te doen bij Claire. Sindsdien is ze onderdeel geweest van de heftige ontwikkelingen in mijn reis.

De spiegels die ze mij heeft voorgehouden zijn zó betekenisvol geweest, waardoor ik uiteindelijk de kracht voelde om volledig voor mezelf te kiezen en de deur dicht kon doen na een situatie waar ik 5 jaar in een loop vast heb gezeten. Claire was er op de momenten waarbij ik vanuit mijn innerlijk kindpijn niet kon opkomen voor mezelf. De stem die ik nodig had op echt, hele donkere en verdrietige momenten.

Een tweelingzielen reis is een reis in zelfliefde. Waar ik eerst in een gewonde feminine energie stond, sta ik nu als high value vrouw in het leven en zal ik nooit meer minder dan 100% accepteren. Dankzij Claire zijn die kwartjes gevallen. Ik kan oprecht zeggen dat ik met haar samen die bouwstenen heb gelegd. Claire je bent een prachtige vrouw, met een groot hart en ik ben ontzettend dankbaar voor je scherpzinnigheid, je wijze adviezen, dat je een spaceholder bent voor mijn kwetsbaarheid.

Kirby

Vanuit een nogal geobsedeerde , gefrustreerde en wanhopige energie over het tweelingzielenproces kwam ik per ‘ toeval’ terecht op het YouTube kanaal van Claire. Na een tijdje de readingen daar gevolgd te hebben kwam ik er al snel achter dat het tweelingzielenproces niks te maken heeft met een ‘ romantische connectie’.

Mijn interesse en drang om te weten wat het wel is en inhoudt werd nog meer versterkt, maar ik had hier hulp bij nodig en boekte daarom een 1-op-1 reading. Wauw, bijzonder en verhelderend wat er naar voren kwam! Er resoneerde zóveel, en zóveel inzichten die ik kreeg.

Ook de maanden erna viel alles op zijn plek wat Claire mij verteld had. Nu twee weken terug, na een jaar, heb ik weer een reading geboekt omdat ik voelde dat ik een beetje vastliep (al heb ik het aflopen jaar wel een ontzettende groei mogen ervaren!). Wederom ben ik met de begeleiding van Claire weer zó geholpen met de heldere inzichten, tools, kennis en wijsheid die ze heeft! Dank je wel lieve Claire voor het begeleiden van dit nogal intense proces.

Solikah

Tijdelijke introductieprijs!

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol. De eerst volgende mogelijkheid zal voor de normale prijs zijn.

Reis als een Phoenix uit het as

Tussen de chaos en pijn midden in je proces vind je een prachtige kans! Het doorlopen van dit proces geeft je grote inzichten en kansen, die je ondersteunen en leiden naar het claimen van je godinnenkracht. Wanneer je bewuste ik,  je ziel en hogere zelf in elkaar opgaan, komt de gewaarwording en indaling van de godsvonk- en zielsentiteit in zicht.

Je zal als een symbiose samenwerken met je ziel, zodat je een multidimensionale krachtenveld van innerlijke geluk, passie en overvloed gaat manifesteren. Jij hebt recht op overvloed in alle aspecten van je leven. Het is je geboorterecht en je gaat losbreken godin!

Dit is voor jou als je dit herkent:

 

Je kan geen keuze maken

Je hebt een fijn leven (en mogelijk een gezin) en hebt je mogelijke tweelingziel ontmoet, maar je hebt geen idee wat je met de situatie aanmoet. Je voelt je schuldig en je bent vastgelopen.

Je voelt je opgebrand en verward

Jouw proces vreet alle levensenergie bij je vandaan en je hebt geen kracht meer om je normale leven te leiden. Je wilt gezonde relaties, maar blijft in een lus hangen met dezelfde patronen.

Je zit al jaren vast in dezelfde lus

Je ervaart een innerlijke strijd en merkt blokkades. Wat je ook probeert, je blijft in rondjes lopen. Het lijkt soms net alsof je in een andere wereld leeft en niemand je begrijpt.

Je trekt keer op keer dezelfde types aan

Keer op keer trek je dezelfde soort relaties aan en na de wittebroodsweken beland je weer in de volgende reddingsmissie.

Je krijgt de ander niet uit je hoofd

Je weet dat je dit niet wilt en probeert je op alle manieren uit de situatie te ontsnappen, maar het lukt niet. Wat je ook doet, de ander lijkt aan je vast te zitten.

Ik kies voor mezelf en waag de sprong